Oma mallikansio nettiin

Tee vaikutus mallitoimistoihin ja asiakkaisiin esittelemällä oma sähköinen portfolio. Omat verkkosivut laadukkailla kuvilla ja sosiaalisen median integraatiolla antaa hyvän kokonaiskuvan taidoistasi ja päivittävät imagosi tämän päivän vaativaan digiviidakkoon.mallikansio-verkkosivut

Aloittelevalta mallilta tai malliksi haluavalta vaaditaan paljon jo ennen uran alkua. Persoonallisen ulkonäön lisäksi tulevalta mallilta vaaditaan päättäväisyyttä, täsmällisyyttä, ystävällisyyttä ja yhteistyökykyä työskennelläkseen kovasta kilpailusta tunnetulla alalla. Usein mallitoimistoon päästäksesi tarvitset jo ammattikuvat, portfolion ja koulutuksen. Tämä vaatii aikaa, rahaa ja harjoitusta, jonka jälkeen olet silti vasta lähtöpisteessä.

Digiaikakautena mallin uralle on myös vaihtoehtoisia reittejä hyödyntäen digitaalisia työkaluja. Moni tunnettu malli onkin bongattu sosiaalisesta mediasta, tai tavallisesta bloggarista on hyvän näkyvyytensä ansiosta kuoriutunut mainostuloja ansaitseva sometähti. Myös catwalkille pyrkivälle digitaalisuus antaa lisää näkyvyyttä ja mahdollisuuden erottua joukosta.


Oman sähköisen näkyvyyden rakentaminen kannattaa aloittaa heti alussa. Luo itsellesi Facebook, Instagram ja Snapchat, jotka tähtäävät mallin urallesi. Tämä tarkoittaa että jaat palveluissa vain ammattimaista materiaalia, kuvia, ajatuksia mallin elämästä, kuvauksista ja seuraat ja vaihdat mielipiteitä jo alalla työskentelevien kanssa. Alussa on usein hankalaa löytää ammattimaista materiaalia, jos varsinaista uraa ei vielä ole, mutta tähän auttaa hienosti sosiaalisessa mediassa toimiva yhteisöllisyys. Toisin sanoen, etsi aloitteleva valokuvaaja, jotka järjestävät mielellään kuvauksia malliksi haluavien kanssa. Kuvaajia löytyy hyvin Instagramista tai suoraan ilmaisista kuvapalveluista kuten Unsplash.

Kuvien ristiin jakaminen ja toistenne kuviin merkkaaminen sosiaalisen median palveluissa antaa molemmille myös lisää näkyvyyttä. Kun sinulla alkaa olla jo 500+ seuraajaa, voit myös lähestyä paikallisia pieniä tai keskisuuria yrityksiä ja pyytää tuotteita tuleviin kuvauksiin, näin saat merkattua lisää yhteistyökumppaneita kuviisi, saat lisää näkyvyyttä ja alat pikkuhiljaa kiinnostaa isompia brändejä, jotka usein maksavat tuotteidensa mainonnasta.

Sosiaalisen median kanavat on helppo sitoa yhteen omien verkkosivujen avulla, joilla voit myös pitää blogia ja omaa kuvagalleriaa. Blogikirjoitukset ja kuvat luovat taas lisää näkyvyyttä omille sivuillesi ja tätä kautta myös sosiaalisen median kanavillesi.

Omat verkkosivut voit rakentaa itse eri palveluita ja alustoja käyttäen kuten Wordpress, Squarespace, Wix tai ostaa valmiin ratkaisun aikaa ja rahaa säästäen.


Verkkokaupastamme löydät helposti päivitettävät, haukoneoptimoidut ja tyylikäät ratkaisut oman mallikansion luomiseen ja näkyvyyden lisäämiseen. Aloittelijoille loin pienemmän aloittelijapaketin ja hieman enemmän näkyvyyttä hakeville suosittelen laajempaa portfoliopakettia. Klikkaa verkkokauppaan ja valitse omasi!#malliksi #mallintyö #mallikansio #portfolio #omaverkkosivu

36 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki